Våra tjänster

Tjänster för alla typer av uppdrag

  Måleritjänster

Vi hjälper dig som fastighetsägare att försköna din fastighet, både vid nyproduktioner och när det gäller underhållsmålning. Vår förmåga att snabbt få fram personal gör att vi kan leverera i den takt våra kunder kräver.

En man i vita kläder målar ett vitt rum

Antikvariatiskt måleri

Hos P&A Måleri finns specialutbildad personal för att kunna utföra målningsarbeten på kulturhistoriska byggnader. Vi har ett mycket bra nätverk för att kunna genomföra den typen av renoveringar på kyrkor, slott och herresäten.

Kalkstensrenoveringar, konservatorsarbeten kan erbjudas via våra samarbetspartners. Att arbeta med gamla typer av produkter såsom linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är fantastiskt. Både för hantverkaren och för oss som företag är det här de mest spännande uppdragen som man kan få. Tveka inte att höra av er då ni vill ha hjälp med antikvariskt måleri!

Att arbeta med gamla typer av produkter såsom linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är fantastiskt. Både för hantverkaren och för oss som företag är det här de mest spännande uppdragen som man kan få. Tveka inte att höra av er då ni vill ha hjälp med antikvariskt måleri!

Ett ljust rum med stuckatur

Fönsterrenovering

Fönster

Vi inventerar gärna dina fönster och förslår vilka åtgärder som är bäst för dem. Vår fönsterverkstad ligger i samma lokal som vårt måleri och vi renoverar dina fönsterbågar antingen i vår fönsterverkstad eller i lämpligt utrymme hemma hos dig.

En äldre man målar ett vitt fönster

Proffshjälpen

Bjud hem oss så tittar vi på det som du vill renovera och så går vi gemensamt igenom vad som behöver utföras för att du skall få ett så bra resultat som möjligt. Du får sedan en offert av oss på vad hela arbetet inklusive material kommer att kosta och utefter det kan du sedan välja om du vill göra det själv eller få det gjort. Vill du dela upp arbetet kommer vi självklart överens om en bra lösning på det. Vid beslut om att göra jobbet själv levererar vi materialet hem till dig.

En man målar ett vitt fönster